Ja cfare i ben femijes Nena me idiote ne bote…

Një foshnje e vogël është bërë pjesë e një incidenti, ndërsa nëna e saj ishte duke biseduar në telefon dhe nuk ka vene re gropen perpara saj. Nga këto imazhe të bën përshtypje qëndrimi i nënës, e cila nuk ndërpret bisedën ne telefon edhe pse ajo po shikon se foshnja e saj po bie nga karroca, ajo nuk nderpreu telefonaten edhe kur po mirte foshnjen ne krah a thua se spo ndodhte gje sikur te ishte duke marre cantat e pazarit e jo femijen e saj.23-vjeçarja, Geldof ka vijuar shëtitjen në rrugët e Londrës pas ngarjes jo te kendeshme.Ajo ka komentuar në faqen e saj në Twitter, ku është shprehur se foshnja vetëm 4-muajshe nuk është dëmtuar nga ky incident i papritur. Ndi qnie paj met  me post.